این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
تور تحقیقاتی بازدید از موسسه سرطان رویان بابل

کارگروه فناوری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در راستای اولین کنگره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران و ششمین کنگره دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار میکند:
تور تحقیقاتی بازدید از موسسه سرطان رویان بابل

میدونستید پژوهشگاه رویان بعد از تهران و اصفهان، مرکز بعدی خودشو تو شهرستان بابل، با عنوان موسسه سرطان رویان داره؟

میدونستید در حوزه های جدیدی مثل میکروفلوئیدیک که کمتر مراکزی در کشور تجهیزات لازم برای انجام پروژه هاش رو دارن، تو این مرکز پروژه هایی درحال اجراست؟

میدونستید مسئولین این مرکز از  اساتید برجسته ای هستند که همزمان در دانشگاه های مطرح کشور های خارجی فعالیت دارند ؟

میدونستید سلول های بنیادی تاحالا چقدر توی فیلد های مختلف پژوهشی هدف قرار گرفته؟

تاریخ: ۲۰ اردیبهشت(چهارشنبه)
 ساعت: ۱۲ الی ۱۴
ظرفیت فقط *۲۵ نفر*
برای ثبت نام لطفا به آیدی زیر پیام بدید:
تکمیل ظرفیت

#فناوری

@icb6babol
@srcmubabol

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

نمونه فایل پوستر ارائه
نمونه فایل سخنرانی ارائه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)