این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

محور ویژه: صیانت از جوانی جمعیت

ارسال شده در تاریخ :
محور ویژه: صیانت از جوانی جمعیت

در این پست قصد داریم تا با یکی از محورهای اولین #کنگره_دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران آشنا بشیم

درودی فراوان به تمام شما دانشجویان و پژوهشگران پرانگیزه

محور صیانت از #جوانی_جمعیت

همونطور که میدونید بحث جوانی جمعیت از جمله پژوهش‌های تازه و داغ در #علوم_پزشکی محسوب میشه.

با توجه به زنگ خطر #پیری_جمعیت در دنیا، بسیاری از کشورها از جمله ایران، موضوع جوانی جمعیت، راه‌های افزایش و عوامل تاثیرگذار بر اون رو در دستور کار قرار دادن.

در پژوهش‌های مهمی که در این زمینه انجام میشه، به باروری و شاخص‌های تاثیرگذار بر آن مانند تغذیه و ورزش، سومصرف مواد مخدر و الکل، سلامت جنسی و بیماری‌های تاثیرگذار بر آن پرداخته میشه.

علاوه براینها می‌توانیم به مشکلات ناباروری، اختلالات ژنتیکی در نوزادان و #سقط_جنین اشاره کنیم که در این فیلد قرار خواهند گرفت.

با توجه به اینکه یکی از محورهای ویژه کنگره ما بحث صیانت از جوانی جمعیت خواهد بود، شما پژوهشگران می‌توانید با ارسال خلاصه مقالات و پژوهش‌های خود در این زمینه، در این کنگره شرکت کنید و یافته‌های علمی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

منتظر حضور سبز شما هستیم.

#محور_ویژه

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

نمونه فایل پوستر ارائه
نمونه فایل سخنرانی ارائه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)