این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
محور #پزشکی_آینده

در این پست میخوایم تا با یکی دیگه از محورهای جذاب و هیجان‌انگیز اولین #کنگره_دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران آشنا بشیم  محور #پزشکی_آینده این محور یک پنجره به دنیایی است که به نحوی با پیشرفت‌های تکنولوژی تحت تاثیر قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود که تغییرات بزرگی را در حوزه پزشکی به ارمغان خواهد آورد.

سلامی گرم و پرانرژی به شما پژوهشگران عزیز

محور #پزشکی_آینده

پزشکی آینده، به عنوان یک رشته پیشرو و نوآورانه، با استفاده از پیشرفت‌های فناوری و تحقیقات علمی، قرار است راه‌کارهای جدیدی را برای #تشخیص، #درمان و #پیشگیری از بیماری‌ها ارائه دهد. این موضوع، به گونه‌ای پرکاربرد و جذاب است که در آن به ارتقای سطح سلامت، تشخیص دقیق‌تر و بهتر بیماری‌ها، ایجاد روش‌های جدید درمان و کاهش عوارض جانبی متمرکز خواهد شد.

پزشکی آینده، با بهره‌گیری از پیشرفت‌های #علوم_پایه و #تحقیقات_بالینی، به عنوان مثال، می‌تواند بستری را فراهم کند تا درمان‌های سکته مغزی، سرطان، بیماری‌های عصبی، قلبی و مشکلات دیگر را با دقت بیشتری ارائه دهد. استفاده از #هوش_مصنوعی، رباتیک، #نانوتکنولوژی، ژنتیک و #بیوتکنولوژی نمونه‌ای از فناوری‌هایی است که در این حوزه بسیار اهمیت دارند و برای بهبود سلامتی و کاهش مشکلات پزشکی در آینده مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

اکنون، به منظور ارائه بهترین دستاوردها و آخرین پژوهش‌ها در زمینه پزشکی آینده، ما مفتخریم تا ژورنال‌های برجسته‌ای را در ارتباط با این محور معرفی کنیم:

ژورنال"Journal of Medical Artificial Intelligence"
 ژورنال "Genome reasearch"
 ژورنال "Nature Biotechnology"

با مطالعه این ژورنال‌ها، شما با آخرین تحقیقات و پیشرفت‌هایی که در حوزه پزشکی آینده اتفاق می‌افتد، آشنا خواهید شد و به نقطه تلاقی علم و عمل پزشکی در آینده نزدیک نگاهی خواهید داشت.

امیدوار هستیم تا شرکت در این کنگره، برای شما فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی با پزشکی آینده و یادگیری از بزرگان این حوزه فراهم بکنه

منتظر حضور شما در این رویداد مهم هستیم

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

نمونه فایل پوستر ارائه
نمونه فایل سخنرانی ارائه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)