این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

دریافت گواهی

شرکت‌کنندگان محترم می‌توانند جهت دریافت گواهی (های) مربوطه به سایت http://new.vcert.ir مراجعه نموده و با وارد کردن کد اعلام شده، اقدام به دریافت گواهی خود نمایند.

و اینک هفتمین #کارگاه در راستای اولین #کنگره_دانشجویی پژوهش و فناوری شمال کشور   با عنوان :                  "نگارش علمی" در نگارش علمی یکسری اصول و قواعد مهم باید رعایت شوند و نویسنده خوب باید مهارت‌های نوشتاری لازم را پیش از آغاز نگارش محتوای علمی‌اش کسب کند.

محور #پزشکی_آینده

در این پست میخوایم تا با یکی دیگه از محورهای جذاب و هیجان‌انگیز اولین #کنگره_دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران آشنا بشیم  محور #پزشکی_آینده این محور یک پنجره به دنیایی است که به نحوی با پیشرفت‌های تکنولوژی تحت تاثیر قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود که تغییرات بزرگی را در حوزه پزشکی به ارمغان خواهد آورد.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

نمونه فایل پوستر ارائه
نمونه فایل سخنرانی ارائه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)